Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alge (1456004) - Frigodedos (993111) » 383000668: T37/J9/VII

Liga 383000668 Información oficial sobre el partido 383000668 en Hattrick

11.08.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 9 / VII.682 (38718)

Creator C.F. Alineación oficial del equipo 'Creator C.F.' en el partido 5 - 2 Frigodedos Alineación oficial del equipo 'Frigodedos' en el partido
0 - 1 Juan Lucena (10')
Santiago Rada Martínez (17') 1 - 1
1 - 2 Nethaniel Rosenstein (20')
Tony Mæhle (38') 2 - 2
Jord van Stiphout (40') 3 - 2
Leonard Surace (57') 4 - 2
Tony Mæhle (62') 5 - 2
Creator C.F. Alineación oficial del equipo 'Creator C.F.' en el partido 5 - 2 Frigodedos Alineación oficial del equipo 'Frigodedos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Creator C.F. Alineación oficial del equipo 'Creator C.F.' en el partido 0 - 2 Frigodedos Alineación oficial del equipo 'Frigodedos' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Creator C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 17 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Creator va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Santiago Rada Martínez, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): El Creator era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Tony Mæhle va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Creator va aconseguir el 3 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Tony Mæhle, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jord van Stiphout que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 143 Minuto 57 (Gol de contra por la derecha): Leonard Surace va marcar al minut 57 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 4 - 2.
  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): En Tony Mæhle va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 5 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Frigodedos

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Frigodedos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Juan Lucena va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 20, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Nethaniel Rosenstein es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Víctor Juan Wehbe que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sacha Embracher. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Alberto Mario Ortega va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Víctor Juan Wehbe rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Gustavo Fragata va fer una jugada per la banda esquerra, però Josu Santorum va aturar el seu xut.
  • 252 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Frigodedos va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 61, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Sacha Embracher.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Nethaniel Rosenstein va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Josu Santorum no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Sacha Embracher va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nethaniel Rosenstein de Frigodedos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.