Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Abella F.C (799694) - Ferencvaros HT (1365662) » 382999930: T37/J6/VII

Liga 382999930 Información oficial sobre el partido 382999930 en Hattrick

21.07.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / VII.669 (38705)

slpknt Alineación oficial del equipo 'slpknt' en el partido 2 - 2 Ferencvaros HT Alineación oficial del equipo 'Ferencvaros HT' en el partido
Federico Caligiuri (4') 1 - 0
1 - 1 Eryk Donnerhuf (9')
Arne Schelle (12') 2 - 1
2 - 2 Miloš Anastašević (13')
slpknt Alineación oficial del equipo 'slpknt' en el partido 2 - 2 Ferencvaros HT Alineación oficial del equipo 'Ferencvaros HT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
slpknt Alineación oficial del equipo 'slpknt' en el partido 0 - 3 Ferencvaros HT Alineación oficial del equipo 'Ferencvaros HT' en el partido
Tiene suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

slpknt

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 4 minuts quan Federico Caligiuri va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a slpknt.
  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): slpknt, atacant per l'esquerra al minut 12, va aprofitar el magnífic llançament de Arne Schelle per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Federico Caligiuri va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arne Schelle de slpknt la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Carlos Archundia de slpknt va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Ferencvaros HT

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 9 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Ferencvaros. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Eryk Donnerhuf xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 162 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 13 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Miloš Anastašević de Ferencvaros marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Anthony Mainard, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Emiliano Verzè no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Emiliano Verzè ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Ferencvaros va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Anthony Mainard va desviar el xut final de Giancarlo Barbato després d'una sèrie de rebots i molta confusió.