Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Hombres de Jose (1461950) - Internacional de Benimaclet (1589384) » 382999042: T37/J8/VII

Liga 382999042 Información oficial sobre el partido 382999042 en Hattrick

04.08.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 8 / VII.653 (38689)

hayqueroelo Alineación oficial del equipo 'hayqueroelo' en el partido 2 - 2 Internacional de Benimaclet Alineación oficial del equipo 'Internacional de Benimaclet' en el partido
0 - 1 Antonio Brahim (3')
Pornsiri Klinsri (47') 1 - 1
1 - 2 Neidhart Timmer (75')
Pornsiri Klinsri (77') 2 - 2
hayqueroelo Alineación oficial del equipo 'hayqueroelo' en el partido 2 - 2 Internacional de Benimaclet Alineación oficial del equipo 'Internacional de Benimaclet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
hayqueroelo Alineación oficial del equipo 'hayqueroelo' en el partido 4 - 1 Internacional de Benimaclet Alineación oficial del equipo 'Internacional de Benimaclet' en el partido
Tiene mala suerte 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hayqueroelo

Goles Goles

  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els jugadors del hayqueroelo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 47, deixant Pornsiri Klinsri en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del hayqueroelo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pornsiri Klinsri va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Vasco Cotello va estar a punt d'empatar per a hayqueroelo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però David Salinas Malagamba va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El jugador de hayqueroelo Pornsiri Klinsri quasi va assolir l'empat al minut 34 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Benigno Pedraio va estar a punt de marcar al minut 36 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 el hayqueroelo va posar setge sobre la defensa central visitant però en Bilguessem Nasra no va estar gens encertat.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de hayqueroelo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 50 (Lesión leve): En Sergio Giginta de hayqueroelo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sergio Sáenz Treviño va prendre el seu rol al minut 50.

Internacional de Benimaclet

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 3, el Internacional va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Antonio Brahim, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Neidhart Timmer quedar desmarcat i marcar per a Internacional al minut 75. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del hayqueroelo. La jugada d'estratègia del Internacional per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mihael Ćurković va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Antonio Brahim al minut 33, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Glen Davidson haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Internacional al minut 57.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Internacional va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 58, quan Dmitry Landman va quedar-se sol davant el porter Sergio Sáenz Treviño, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Internacional va fer una substitució al minut 80. Martin Mueller va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Félix Burgo Díaz.