Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Varsita (1337304) - DC Papichulo (313655) » 382997274: T37/J14/VII

Liga 382997274 Información oficial sobre el partido 382997274 en Hattrick

15.09.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 14 / VII.621 (38657)

F.C. SosMacanudos Alineación oficial del equipo 'F.C. SosMacanudos' en el partido 1 - 0 diablos sobre ruedas Alineación oficial del equipo 'diablos sobre ruedas' en el partido
Mario Alberto Azvalinsky (13') 1 - 0
F.C. SosMacanudos Alineación oficial del equipo 'F.C. SosMacanudos' en el partido 1 - 0 diablos sobre ruedas Alineación oficial del equipo 'diablos sobre ruedas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. SosMacanudos Alineación oficial del equipo 'F.C. SosMacanudos' en el partido 0 - 1 diablos sobre ruedas Alineación oficial del equipo 'diablos sobre ruedas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. SosMacanudos

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del diablos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mario Alberto Azvalinsky la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del SosMacanudos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 13.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): SosMacanudos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 33, però Bruno Moores va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 43, un contraatac del SosMacanudos no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Humberto Bouzas perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): En Óscar Pérez Gil va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

diablos sobre ruedas

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Diego Menéndez va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Joakim Guldager, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 260 Minuto 42 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Joakim Guldager, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Carlos José Ribadeneyra quasi aconsegueix empatar per diablos al minut 70, però Adrián Mosquera va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Diego Menéndez de diablos va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Udalatx Urteaga va entrar en el seu lloc.