Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Union Vice FC (1586053) - Cola Loca Resurrection (1420691) » 382993126: T37/J13/VII

Liga 382993126 Información oficial sobre el partido 382993126 en Hattrick

08.09.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 13 / VII.547 (38583)

R.C.D. Triton Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Triton' en el partido 4 - 1 Cola Loca Resurrection Alineación oficial del equipo 'Cola Loca Resurrection' en el partido
Clifford Alistair (27') 1 - 0
Toni Dzambazov (60') 2 - 0
Pompeo Tagliabue (76') 3 - 0
3 - 1 Mikko Haapakoski (77')
Manuel Abel (88') 4 - 1
R.C.D. Triton Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Triton' en el partido 4 - 1 Cola Loca Resurrection Alineación oficial del equipo 'Cola Loca Resurrection' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
R.C.D. Triton Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Triton' en el partido 5 - 0 Cola Loca Resurrection Alineación oficial del equipo 'Cola Loca Resurrection' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Triton

Goles Goles

  • 135 Minuto 27 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Clifford Alistair va demostrar la seva experiència quan al minut 27 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 0. És un murri!
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): R.C.D. va augmentar la diferència quan Toni Dzambazov no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jorge Heredia Montoya va treure un córner llarg cap al segon pal que en Pompeo Tagliabue, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 0.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Resurrection. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Manuel Abel la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del R.C.D. es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): R.C.D. per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Manuel Abel va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Manuel Abel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de R.C.D. se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Clifford Alistair. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Toni Dzambazov, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jorge Heredia Montoya per poc que no incrementa el marcador al minut 80. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Velasco Echeberz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Clementino Marinho va estar a punt de sentenciar el partit al minut 86, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 85 (Tirita (médico)): Mathieu Gervais va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de R.C.D. estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Cola Loca Resurrection

Goles Goles

  • 116 Minuto 77 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Mirko Salaorni sempre és una garantia. Al minut 77, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Mikko Haapakoski marcar el 3 - 1 per al Resurrection.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Resurrection va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Agustín Acuña, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Resurrection sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mikko Haapakoski, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 24 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Resurrection va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ciro Arocha, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mikko Haapakoski de Resurrection la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Guillermo Glimes de Resurrection va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.