Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

maromo team (1588453) - Cola Loca Resurrection (1420691) » 382993100: T37/J6/VII

Liga 382993100 Información oficial sobre el partido 382993100 en Hattrick

21.07.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / VII.547 (38583)

maromo team Alineación oficial del equipo 'maromo team' en el partido 4 - 0 Cola Loca Resurrection Alineación oficial del equipo 'Cola Loca Resurrection' en el partido
Youssef Ghannem (18') 1 - 0
Bautista Jordá (38') 2 - 0
Bautista Jordá (60') 3 - 0
Daniel Ripollés (73') 4 - 0
maromo team Alineación oficial del equipo 'maromo team' en el partido 4 - 0 Cola Loca Resurrection Alineación oficial del equipo 'Cola Loca Resurrection' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
maromo team Alineación oficial del equipo 'maromo team' en el partido 2 - 0 Cola Loca Resurrection Alineación oficial del equipo 'Cola Loca Resurrection' en el partido
Tiene suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maromo team

Goles Goles

  • 139 Minuto 18 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Youssef Ghannem! Un inimaginable dribbling sobre Kaj Laue Friis va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 0 per a maromo.
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): Bautista Jordá va augmentar la diferència de maromo a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 134 Minuto 60 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de maromo al minut 60, que va llançar ajustat al pal en Bautista Jordá. 3 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de maromo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Daniel Ripollés progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Ripollés va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Yip Siong Yun. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Juan Alberto Lazcano, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Daniel Ripollés va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Yip Siong Yun de maromo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Àlex Clar es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Àlex Clar ocupà el lloc d'en Elias Eronen al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de maromo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Fuco Couñago no li va importar gens ni mica.

Cola Loca Resurrection

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Resurrection va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kaj Laue Friis va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Resurrection van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mikko Haapakoski va sortir desviat a la dreta de la porteria.