Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

shalke te meto FC (1419688) - Rayo vallecas (995652) » 382991443: T37/J13/VII

Liga 382991443 Información oficial sobre el partido 382991443 en Hattrick

08.09.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 13 / VII.517 (38553)

astillitas Alineación oficial del equipo 'astillitas' en el partido 1 - 2 Rayo vallecas Alineación oficial del equipo 'Rayo vallecas' en el partido
Süleyman Divo (33') 1 - 0
1 - 1 Ondrej Mokrý (69')
1 - 2 Dominik Szeidenberger (84')
astillitas Alineación oficial del equipo 'astillitas' en el partido 1 - 2 Rayo vallecas Alineación oficial del equipo 'Rayo vallecas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
astillitas Alineación oficial del equipo 'astillitas' en el partido 1 - 0 Rayo vallecas Alineación oficial del equipo 'Rayo vallecas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

astillitas

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): En Denk Sayın entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al astillitas, un peu providencial d'en Süleyman Divo va situar el 1-0 al panell digital.
  • 109 Minuto 69 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Andrzej Balcerzak després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de vallecas Ondrej Mokrý, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Süleyman Divo de astillitas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Süleyman Divo va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iben Gontier-Versailles de astillitas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Rayo vallecas

Goles Goles

  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): Dominik Szeidenberger va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a vallecas.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de vallecas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Anthony Vandersyppe, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del vallecas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Dominik Szeidenberger, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de vallecas va anar a parar a la dreta de l'atac on en David Gassius, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): En Kamil Spálenka va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Dominik Szeidenberger ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Emil Gram no era cap impediment.