Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gotelin C.F. (488672) - Fasferes Team (119916) » 382989297: T37/J9/VII

Liga 382989297 Información oficial sobre el partido 382989297 en Hattrick

11.08.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 9 / VII.479 (38515)

Winterfell Alineación oficial del equipo 'Winterfell' en el partido 3 - 0 Alcarria Team Alineación oficial del equipo 'Alcarria Team' en el partido
Joaquín Navarro Soto (31') 1 - 0
Fernán Cociña (35') 2 - 0
Fernán Cociña (36') 3 - 0
Winterfell Alineación oficial del equipo 'Winterfell' en el partido 3 - 0 Alcarria Team Alineación oficial del equipo 'Alcarria Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Winterfell Alineación oficial del equipo 'Winterfell' en el partido 5 - 1 Alcarria Team Alineación oficial del equipo 'Alcarria Team' en el partido
Tiene mala suerte 4.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Winterfell

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Winterfell contenien la respiració mentre en Joaquín Navarro Soto s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Winterfell va aconseguir el 2 - 0 quan Fernán Cociña va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Fernán Cociña, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Francisco José de Martínez del Winterfell ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tomás Momediano va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Winterfell va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José Jiménez Varas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Winterfell Amarante Pellón quasi marca al minut 76 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Javier Jesús Zuazo Bernabeu l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Bartolomé Vallejos va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Tomás Momediano va rematar alt.

Alcarria Team

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Tomasz Ebel la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Alcarria havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. potente): Bartolomé Vallejos estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.