Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GARRAPATAS AMARILLAS (437188) - Ac Malvinas (491330) » 382988923: T37/J12/VII

Liga 382988923 Información oficial sobre el partido 382988923 en Hattrick

01.09.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 12 / VII.472 (38508)

Royal Football Foundation Alineación oficial del equipo 'Royal Football Foundation' en el partido 4 - 0 Ac Malvinas Alineación oficial del equipo 'Ac Malvinas' en el partido
Yahya Şanlı (19') 1 - 0
Damianos Felekos (23') 2 - 0
Damianos Felekos (59') 3 - 0
Matthias Knölbratt (86') 4 - 0
Royal Football Foundation Alineación oficial del equipo 'Royal Football Foundation' en el partido 4 - 0 Ac Malvinas Alineación oficial del equipo 'Ac Malvinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Royal Football Foundation Alineación oficial del equipo 'Royal Football Foundation' en el partido 1 - 2 Ac Malvinas Alineación oficial del equipo 'Ac Malvinas' en el partido
Tiene bastante suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Royal Football Foundation

Goles Goles

  • 186 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de RFF- va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Yahya Şanlı.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Damianos Felekos va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Malvinas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Damianos Felekos la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del RFF- es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 59.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Matthias Knölbratt es va introduir dins la defensa central al minut 86, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): RFF- va fer una substitució al minut 21. Yahya Şanlı va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jean-Luc Saiger.

Ac Malvinas

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Tarcisio Terlizzi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Constantin Moise no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Constantin Moise va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Tarcisio Terlizzi, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 252 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Malvinas va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 26, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Martín Elizalde.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 75 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Eliseo Rúa amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Mauricio Vegal la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Malvinas havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.