Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MagiaAzul (31130) - FC Aureus Phoenix (1432001) » 382985387: T37/J11/VII

Liga 382985387 Información oficial sobre el partido 382985387 en Hattrick

25.08.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 11 / VII.409 (38445)

Guerrilla de Istán F.C Alineación oficial del equipo 'Guerrilla de Istán F.C' en el partido 0 - 2 FC Aureus Phoenix Alineación oficial del equipo 'FC Aureus Phoenix' en el partido
0 - 1 Amadeusz Zdunek (41')
0 - 2 Alejandro Ocaño (44')
Guerrilla de Istán F.C Alineación oficial del equipo 'Guerrilla de Istán F.C' en el partido 0 - 2 FC Aureus Phoenix Alineación oficial del equipo 'FC Aureus Phoenix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Guerrilla de Istán F.C Alineación oficial del equipo 'Guerrilla de Istán F.C' en el partido 1 - 1 FC Aureus Phoenix Alineación oficial del equipo 'FC Aureus Phoenix' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,1 % 25,1 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guerrilla de Istán F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Quentin Perrod va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Leonardo Scherneski, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luigi Tugliani.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ben Lukas Schneidhain es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Aureus Phoenix

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Phoenix agafava avantatge al minut 41 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Amadeusz Zdunek amb mestria.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Alejandro Ocaño va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Phoenix, l'equip va recuperar la pilota al minut 26 i va contraatacar. En Amadeusz Zdunek va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Phoenix va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Eduardo Mangado va desviar el xut final de Nasreddine Derbali després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Phoenix van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Avelino Ballón va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amadeusz Zdunek de Phoenix es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Alejandro Ocaño de Phoenix va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Arcadio Ramírez Guzmán de Phoenix va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Birger Höllriegel va prendre el seu rol al minut 42.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 43 (Evento clima: sol, OK técnico): Tue Henze semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Jan Kajpust tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.