Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sambatucada CF (1364883) - Porciles A.H (1598050) » 382984742: T37/J4/VII

Liga 382984742 Información oficial sobre el partido 382984742 en Hattrick

07.07.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 4 / VII.398 (38434)

Balompedica Huracan Alineación oficial del equipo 'Balompedica Huracan' en el partido 3 - 1 Porciles A.H Alineación oficial del equipo 'Porciles A.H' en el partido
Alexander Suescún (2') 1 - 0
Gregers Rosendal (17') 2 - 0
Iliya Velichkov (26') 3 - 0
3 - 1 Isaac Barindelli (58')
Balompedica Huracan Alineación oficial del equipo 'Balompedica Huracan' en el partido 3 - 1 Porciles A.H Alineación oficial del equipo 'Porciles A.H' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Balompedica Huracan Alineación oficial del equipo 'Balompedica Huracan' en el partido 2 - 1 Porciles A.H Alineación oficial del equipo 'Porciles A.H' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,4 % 0,7 % 10,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balompedica Huracan

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alexander Suescún, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): Amb 17 minuts jugats, en Gregers Rosendal va augmentar l'avantatge de Balompedica a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Balompedica va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Iliya Velichkov va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Diego Fontrubia, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Paulo Couto no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Diego Fontrubia estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rogers Torres de Balompedica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 63 (Tirita): Era el minut 63 quan després d'una dura entrada, el jugador Emre Rasiha de Balompedica s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Porciles A.H

Goles Goles

  • 152 Minuto 58 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan Isaac Barindelli va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 58 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 14 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jorge Javier Rama va intentar anar-se'n per velocitat al minut 14 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 251 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Marco Macao va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Jose Pana Flores no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Robert Cuppens la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Porciles havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 219 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Robert Cuppens va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Manuel Trigueros, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Javier Rama de Porciles es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xavier Estalella de Porciles es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.