Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chikilin (125811) - ragelsastre (1333692) » 382984405: T37/J4/VII

Liga 382984405 Información oficial sobre el partido 382984405 en Hattrick

07.07.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 4 / VII.392 (38428)

chikilin Alineación oficial del equipo 'chikilin' en el partido 1 - 1 ragelsastre Alineación oficial del equipo 'ragelsastre' en el partido
0 - 1 Karl Aspensten (80')
Pepe Luis Cavalcanti (85') 1 - 1
chikilin Alineación oficial del equipo 'chikilin' en el partido 1 - 1 ragelsastre Alineación oficial del equipo 'ragelsastre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
chikilin Alineación oficial del equipo 'chikilin' en el partido 1 - 1 ragelsastre Alineación oficial del equipo 'ragelsastre' en el partido
Tiene un resultado normal 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,4 % 36,4 % 29,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chikilin

Goles Goles

  • 114 Minuto 85 (Gol de penalti): Al minut 85, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Pepe Luis Cavalcanti no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de chikilin va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Diego Gracia, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): El jugador de chikilin Dani Berger quasi va assolir l'empat al minut 84 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Després de 36 minuts jugats, Dejan Bačković es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Elisardo Cordal.
  • 095 Minuto 77 (Lesión): El jugador de chikilin Dacio Mazo Monzón va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Lev Osipenko va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 12 (Evento clima: sol, OK técnico): En Dacio Mazo Monzón va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

ragelsastre

Goles Goles

  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): El ragelsastre era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Karl Aspensten va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del ragelsastre van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Adrián Vázquez Herrero, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 56 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Andrea Gatti, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Isacio Panadero de ragelsastre la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jerardo Ferrant.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): En Volker Simelbauer de ragelsastre va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Andrea Gatti va prendre el seu rol al minut 10.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Jesús Vivar va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.