Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blancarado (310407) - Sunshine Express (313405) » 382982595: T37/J13/VII

Liga 382982595 Información oficial sobre el partido 382982595 en Hattrick

08.09.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 13 / VII.359 (38395)

Blancarado Alineación oficial del equipo 'Blancarado' en el partido 0 - 2 Sunshine Express Alineación oficial del equipo 'Sunshine Express' en el partido
0 - 1 Antonio Di Tizio (35')
0 - 2 Antonio Di Tizio (69')
Blancarado Alineación oficial del equipo 'Blancarado' en el partido 0 - 2 Sunshine Express Alineación oficial del equipo 'Sunshine Express' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Blancarado Alineación oficial del equipo 'Blancarado' en el partido 1 - 0 Sunshine Express Alineación oficial del equipo 'Sunshine Express' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blancarado

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Blancarado enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jerzy Gibka es va comportar com un juvenil al minut 42 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jordie Clark de Blancarado la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): Mark Morzhakov de Blancarado va abandonar el terreny de joc després de 14 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Maxim Churilov va entrar en el seu lloc.

Sunshine Express

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Antonio Di Tizio de Sunshine va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): Antonio Di Tizio va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Sunshine i marcant el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sunshine va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mateusz Zatylny, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 84 minuts, el Sunshine va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Pigmalionas Passas de Sunshine va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.