Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NS Delicias (1336925) - C.D.Vilnius (1338159) » 382982497: T37/J3/VII

Liga 382982497 Información oficial sobre el partido 382982497 en Hattrick

30.06.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 3 / VII.358 (38394)

NS Delicias Alineación oficial del equipo 'NS Delicias' en el partido 3 - 2 LOS KUCHITOS Alineación oficial del equipo 'LOS KUCHITOS' en el partido
0 - 1 Mario Bassani (9')
0 - 2 Paweł Dunowski (26')
Süleyman Örsel (37') 1 - 2
César González Daher (40') 2 - 2
Rubén Villar (42') 3 - 2
NS Delicias Alineación oficial del equipo 'NS Delicias' en el partido 3 - 2 LOS KUCHITOS Alineación oficial del equipo 'LOS KUCHITOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NS Delicias Alineación oficial del equipo 'NS Delicias' en el partido 3 - 0 LOS KUCHITOS Alineación oficial del equipo 'LOS KUCHITOS' en el partido
Tiene un resultado normal 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NS Delicias

Goles Goles

  • 102 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Süleyman Örsel de Delicias va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en César González Daher va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Delicias empatava el partit, 2 a 2, al minut 40.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Delicias van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rubén Villar va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, César González Daher gairebé va marcar per a Delicias des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Süleyman Örsel. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jannick Runge de Delicias es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Klaus Schicklgruber de Delicias va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

LOS KUCHITOS

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): Quan passaven 9 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del KUCHITOS. En Mario Bassani va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Paweł Dunowski va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de KUCHITOS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Paweł Dunowski, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 58 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Rubén Villar no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gersão Cazeiro estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rudibert Striepke de KUCHITOS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): Després de 62 minuts jugats, Bucéfalo Goosens es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alessandro Tartamella.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Bazyli Gajer, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.