Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Falcons Bcn (123881) - Spartans ll de Catalunya.F.C (1587646) » 382982207: T37/J14/VII

Liga 382982207 Información oficial sobre el partido 382982207 en Hattrick

15.09.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 14 / VII.352 (38388)

Algeciras_city Alineación oficial del equipo 'Algeciras_city' en el partido 3 - 1 Real Club Gloobal Alineación oficial del equipo 'Real Club Gloobal' en el partido
Igor Tyukhov (2') 1 - 0
Álvaro Cuppi (4') 2 - 0
2 - 1 Álvaro Freire (19')
Igor Tyukhov (38') 3 - 1
Algeciras_city Alineación oficial del equipo 'Algeciras_city' en el partido 3 - 1 Real Club Gloobal Alineación oficial del equipo 'Real Club Gloobal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Algeciras_city Alineación oficial del equipo 'Algeciras_city' en el partido 2 - 1 Real Club Gloobal Alineación oficial del equipo 'Real Club Gloobal' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Algeciras_city

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Algeciras_city contenien la respiració mentre en Igor Tyukhov s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Álvaro Cuppi de Algeciras_city va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Igor Tyukhov va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12, Enrique Candiani gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Raffaele Acciaioli va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Dietbert Northof gairebé va marcar per a Algeciras_city des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): Després de 5 minuts jugats, Álvaro Cuppi es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Grzegorz Bień.
  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Markus Varjo de Algeciras_city va abandonar el terreny de joc després de 36 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Nikos Galifis va entrar en el seu lloc.

Real Club Gloobal

Goles Goles

  • 119 Minuto 19 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): José Álvaro Ybarra va treure un córner llarg cap al segon pal que en Álvaro Freire, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El Gloobal creava perill des de la dreta al minut 22, però en Mauricio Alastuey, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Joaquín Malatesta desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 252 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Gloobal va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 54 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yossi Tubi.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Johannes Jansson va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.