Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Falcons Bcn (123881) - GTiger CP (1434930) » 382982159: T37/J2/VII

Liga 382982159 Información oficial sobre el partido 382982159 en Hattrick

23.06.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 2 / VII.352 (38388)

Algeciras_city Alineación oficial del equipo 'Algeciras_city' en el partido 0 - 1 GTiger CP Alineación oficial del equipo 'GTiger CP' en el partido
0 - 1 Luis Martínez Camarón (81')
Algeciras_city Alineación oficial del equipo 'Algeciras_city' en el partido 0 - 1 GTiger CP Alineación oficial del equipo 'GTiger CP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Algeciras_city Alineación oficial del equipo 'Algeciras_city' en el partido 0 - 1 GTiger CP Alineación oficial del equipo 'GTiger CP' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Algeciras_city

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Algeciras_city va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mauro Román Piazza, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Algeciras_city va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Martín Rizzo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Mauro Román Piazza va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 26 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Markus Varjo no li va importar gens ni mica.

GTiger CP

Goles Goles

  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Luis Martínez Camarón va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Deivid Castañares va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 16. En Ferran Parareda va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Antti Salmelin va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mauricio Alastuey va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Guillem Portas va marcar al minut 51 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillem Portas de GTiger es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 86 de partit, quan un jugador de GTiger, en Antti Salmelin, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que John Lischi tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.