Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Loser Cracks (1591141) - Murcia C.F (1594529) » 382980362: T37/J1/VII

Liga 382980362 Información oficial sobre el partido 382980362 en Hattrick

16.06.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / VII.320 (38356)

Loser Cracks Alineación oficial del equipo 'Loser Cracks' en el partido 1 - 1 Murcia C.F Alineación oficial del equipo 'Murcia C.F' en el partido
0 - 1 Bruno Hampl (33')
Gandolfo Bulzoni (34') 1 - 1
Loser Cracks Alineación oficial del equipo 'Loser Cracks' en el partido 1 - 1 Murcia C.F Alineación oficial del equipo 'Murcia C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Loser Cracks Alineación oficial del equipo 'Loser Cracks' en el partido 1 - 0 Murcia C.F Alineación oficial del equipo 'Murcia C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Loser Cracks

Goles Goles

  • 109 Minuto 33 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Aleš Lasák es va complicar la vida al minut 33 intentant esquivar Bruno Hampl en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Murcia, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Gandolfo Bulzoni va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Cracks empatava el partit, 1 a 1, al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Cracks van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Klaus Jessen-Molzahn, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ubaldo Santaya de Cracks va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Murcia C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Kévin Mariet haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Murcia al minut 8.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Murcia va anar a parar a la dreta de l'atac on en 郑 (Zheng) 存峰 (Cunfeng), tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Murcia sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Timur Güleren, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 42 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Murcia van sortir al contraatac amb encert al minut 49, però Xavier Riaud no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Murcia van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 60, però el xut de 郑 (Zheng) 存峰 (Cunfeng) des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): El Murcia va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 64, però en Daniel Alvarado va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Després de 40 minuts jugats, Joaquín Fila es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Xavier Riaud.
  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Daniel Alvarado va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Murcia es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.