Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

poznan lovers (993643) - cachimbas cool (1433383) » 382979656: T37/J6/VII

Liga 382979656 Información oficial sobre el partido 382979656 en Hattrick

21.07.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / VII.307 (38343)

Yalhal C.F. Alineación oficial del equipo 'Yalhal C.F.' en el partido 1 - 0 Pizos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pizos F.C.' en el partido
César Hizurun (33') 1 - 0
Yalhal C.F. Alineación oficial del equipo 'Yalhal C.F.' en el partido 1 - 0 Pizos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pizos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Yalhal C.F. Alineación oficial del equipo 'Yalhal C.F.' en el partido 4 - 1 Pizos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pizos F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yalhal C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Yalhal, atacant per l'esquerra al minut 33, va aprofitar el magnífic llançament de César Hizurun per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Yalhal va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José Francisco Lizardo en un 1 contra 1 amb el porter Nikolay Shitik, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 286 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 24 minuts, el Yalhal va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Codina, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Yalhal van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Gallus Thode des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Gallus Thode de Yalhal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Simó Biosca de Yalhal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pizos F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Félix Nogueroles va fer una jugada per la banda esquerra, però Luis Gortobarri va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Félix Nogueroles de Pizos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Christophe Dron de Pizos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Al minut 22, Ventín Cova de Pizos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Jonny Marchal, jugador de Pizos, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 84. Pau Doliu, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ventín Cova ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.