Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Grupo Salvaje (441788) - Independiente Andaluz (777932) » 382979651: T37/J1/VII

Liga 382979651 Información oficial sobre el partido 382979651 en Hattrick

16.06.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / VII.307 (38343)

Grupo Salvaje Alineación oficial del equipo 'Grupo Salvaje' en el partido 2 - 0 Independiente Andaluz Alineación oficial del equipo 'Independiente Andaluz' en el partido
Gaweł Romaniuk (21') 1 - 0
Sacarino Trasmonte (79') 2 - 0
Grupo Salvaje Alineación oficial del equipo 'Grupo Salvaje' en el partido 2 - 0 Independiente Andaluz Alineación oficial del equipo 'Independiente Andaluz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Grupo Salvaje Alineación oficial del equipo 'Grupo Salvaje' en el partido 1 - 0 Independiente Andaluz Alineación oficial del equipo 'Independiente Andaluz' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,5 % 1,3 % 13,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grupo Salvaje

Goles Goles

  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): Grsalvaje va agafar avantatge al minut 21 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Gaweł Romaniuk fent així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Sacarino Trasmonte va incrementar l'avantatge de Grsalvaje amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Grsalvaje va fer una substitució al minut 77. Tamás Szombathelyi va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Sacarino Trasmonte.

Independiente Andaluz

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Jean-Sébastien Violet va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Nabil Ben-Omar no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Teodoro Juviño estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Independiente van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 32, però el xut de José Claveria des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Independiente sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Dedé de Liz, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 56 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Pablo Pareja de Independiente la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Juan Pablo Pareja probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.