Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Comptabilitat Rulz! (1416374) - Pito Doble F.C. (1434544) » 382979189: T37/J1/VII

Liga 382979189 Información oficial sobre el partido 382979189 en Hattrick

16.06.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / VII.299 (38335)

Comptabilitat Rulz! Alineación oficial del equipo 'Comptabilitat Rulz!' en el partido 3 - 0 Katamotz FC Alineación oficial del equipo 'Katamotz FC' en el partido
John Lannerby (34') 1 - 0
Christoffer Thuesen Dahl (52') 2 - 0
Alessandro Crusco (78') 3 - 0
Comptabilitat Rulz! Alineación oficial del equipo 'Comptabilitat Rulz!' en el partido 3 - 0 Katamotz FC Alineación oficial del equipo 'Katamotz FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Comptabilitat Rulz! Alineación oficial del equipo 'Comptabilitat Rulz!' en el partido 7 - 0 Katamotz FC Alineación oficial del equipo 'Katamotz FC' en el partido
Es un cenizo 6.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comptabilitat Rulz!

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Passats 34 minuts, John Lannerby, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Comptabilitat es posava per davant!
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Christoffer Thuesen Dahl va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alessandro Crusco va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 10 per blocar una centrada d'en Harun Çupin va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Comptabilitat.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Comptabilitat va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Alessandro Crusco va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Comptabilitat va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Christoffer Thuesen Dahl va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Francesco Dervilla.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Comptabilitat va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop John Lannerby ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet John Lannerby va estar a punt de sentenciar el partit al minut 48, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El Comptabilitat ho intentava per la dreta per mitjà de Alessandro Crusco, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Marvin Fiebiger va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Paweł Maślanka de Comptabilitat va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Inozens Henzi no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Yoni Bullinck estava fent un bon partit.

Katamotz FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Katamotz sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Johann Peter Manta, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 30 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): Després de 14 minuts jugats, Marciano Abogabir es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Francesco Dervilla.
  • 096 Minuto 80 (Lesión (no subst.)): Darren Robinson de Katamotz no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.