Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real jaen football (1336796) - Palestine 33 (1416040) » 382978652: T37/J7/VII

Liga 382978652 Información oficial sobre el partido 382978652 en Hattrick

28.07.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 7 / VII.289 (38325)

real jaen football Alineación oficial del equipo 'real jaen football' en el partido 0 - 1 Los Gatos Negros C.F Alineación oficial del equipo 'Los Gatos Negros C.F' en el partido
0 - 1 Louis Krinke (38')
real jaen football Alineación oficial del equipo 'real jaen football' en el partido 0 - 1 Los Gatos Negros C.F Alineación oficial del equipo 'Los Gatos Negros C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
real jaen football Alineación oficial del equipo 'real jaen football' en el partido 2 - 0 Los Gatos Negros C.F Alineación oficial del equipo 'Los Gatos Negros C.F' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real jaen football

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): Amb 17 minuts disputats, Daniele Cobelli gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Mario Steeman va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Turi Howald de football amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Daniele Cobelli, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Los Gatos Negros C.F

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): El LGNCF era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Louis Krinke va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): El LGNCF va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 3, però en Daniele Borriello va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de LGNCF a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Frank Pezzetta va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del LGNCF sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Daniele Borriello, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 55 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Volker Parkner-Marktl de LGNCF es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Villa Calzadilla de LGNCF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 56 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Volker Parkner-Marktl va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que LGNCF va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniele Borriello de LGNCF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Passats 26 minuts de joc, en Louis Krinke de LGNCF va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.