Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pepito team wordl (125613) - A10Y (1459592) » 382977187: T37/J5/VII

Liga 382977187 Información oficial sobre el partido 382977187 en Hattrick

14.07.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 5 / VII.263 (38299)

pepito team wordl Alineación oficial del equipo 'pepito team wordl' en el partido 2 - 0 Low Battery Alineación oficial del equipo 'Low Battery' en el partido
Kristóf Barabás (11') 1 - 0
Kristóf Barabás (68') 2 - 0
pepito team wordl Alineación oficial del equipo 'pepito team wordl' en el partido 2 - 0 Low Battery Alineación oficial del equipo 'Low Battery' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pepito team wordl Alineación oficial del equipo 'pepito team wordl' en el partido 2 - 0 Low Battery Alineación oficial del equipo 'Low Battery' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pepito team wordl

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Kristóf Barabás va donar a pepito un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): pepito va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Kristóf Barabás va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a pepito per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Daniel Monfort, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): pepito va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Daniel Monfort ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Uli Grundschober va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Javier Trevijano una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 49, però una magnífica aturada de Diego Zoccarato va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marcin Pinkas de pepito es va guanyar la targeta groga merescudament.

Low Battery

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Battery va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Georgian Popa va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Battery va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Miguel Díaz de Lavandero, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Díaz de Lavandero de Battery la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.