Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fame Nejra (1420481) - Kainan de Badalona (1372873) » 382975827: T37/J14/VII

Liga 382975827 Información oficial sobre el partido 382975827 en Hattrick

15.09.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 14 / VII.238 (38274)

Fame Nejra Alineación oficial del equipo 'Fame Nejra' en el partido 2 - 1 Kainan de Badalona Alineación oficial del equipo 'Kainan de Badalona' en el partido
Thorsten Grönman (2') 1 - 0
1 - 1 Johnny Levine (3')
Jonathan Perales (17') 2 - 1
Fame Nejra Alineación oficial del equipo 'Fame Nejra' en el partido 2 - 1 Kainan de Badalona Alineación oficial del equipo 'Kainan de Badalona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fame Nejra Alineación oficial del equipo 'Fame Nejra' en el partido 2 - 1 Kainan de Badalona Alineación oficial del equipo 'Kainan de Badalona' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,5 % 17,8 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fame Nejra

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Passats 2 minuts, Thorsten Grönman, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Nejra es posava per davant!
  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Nejra va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 17 Jonathan Perales va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Thorsten Grönman de Nejra va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Sigmund Soldat tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.
  • 304 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Quiriaco Cagide que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Kainan de Badalona

Goles Goles

  • 164 Minuto 3 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Johnny Levine marqués l'empat. Al minut 3 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Juan Carlos Mier va marcar al minut 10 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 260 Minuto 25 (Ocasión de falta): En Johnny Levine, al minut 25 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Badalona Sergio Darnius quasi marca al minut 71 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en David Bailén l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Juan Carlos Mier va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ginutis Nusas de Badalona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ginutis Nusas va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Badalona va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Cuadros de Badalona va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.