Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ocruceiro (1581401) - Durasol Valencia Magnos (440720) » 382972391: T37/J10/VII

Liga 382972391 Información oficial sobre el partido 382972391 en Hattrick

18.08.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 10 / VII.177 (38213)

ocruceiro Alineación oficial del equipo 'ocruceiro' en el partido 2 - 3 poderazul Alineación oficial del equipo 'poderazul' en el partido
0 - 1 Nikola Komljenović (7')
0 - 2 Nikola Komljenović (12')
0 - 3 Patroclo Vilamaior (13')
Jörg Rilling (42') 1 - 3
Alejandro Castillo de Araujo (76') 2 - 3
ocruceiro Alineación oficial del equipo 'ocruceiro' en el partido 2 - 3 poderazul Alineación oficial del equipo 'poderazul' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ocruceiro Alineación oficial del equipo 'ocruceiro' en el partido 1 - 1 poderazul Alineación oficial del equipo 'poderazul' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,3 % 10,3 % 66,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ocruceiro

Goles Goles

  • 140 Minuto 42 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el ocruceiro va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Jörg Rilling aconseguint el 1 - 3.
  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Alejandro Castillo de Araujo trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): ocruceiro van sortir al contraatac al minut 61, però Yves Delrue va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Santi Sáez Oliván hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Wilhelm van den Hout havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Velarde de ocruceiro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wilhelm van den Hout de ocruceiro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wessel Huf de ocruceiro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

poderazul

Goles Goles

  • 108 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 7, en Jordan Dorbeck la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Nikola Komljenović que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 137 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 12 en Pompílio Gouveia va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Nikola Komljenović podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 2 va pujar al marcador.
  • 105 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Patroclo Vilamaior rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Jordan Dorbeck, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 3 a l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Patroclo Vilamaior.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 34 (Tirita (médico)): Jordan Dorbeck va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.