Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piratas del cacike (1437066) - Ala48CV (1601265) » 382971512: T37/J14/VII

Liga 382971512 Información oficial sobre el partido 382971512 en Hattrick

15.09.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 14 / VII.161 (38197)

Piratas del cacike Alineación oficial del equipo 'Piratas del cacike' en el partido 0 - 2 G. W. Lineker Alineación oficial del equipo 'G. W. Lineker' en el partido
0 - 1 Imanol Osinalde (8')
0 - 2 Kornelius Ganzel (69')
Piratas del cacike Alineación oficial del equipo 'Piratas del cacike' en el partido 0 - 2 G. W. Lineker Alineación oficial del equipo 'G. W. Lineker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Piratas del cacike Alineación oficial del equipo 'Piratas del cacike' en el partido 0 - 5 G. W. Lineker Alineación oficial del equipo 'G. W. Lineker' en el partido
Tiene un resultado normal 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piratas del cacike

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Armando Belo va estar a punt d'empatar per a Piratas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Pavel Chirkov va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Pavel Chirkov i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Piratas, però el xut de Armando Belo va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Olexiy Babubudenko de Piratas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

G. W. Lineker

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Imanol Osinalde va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 69 de partit va donar a Lineker l'avantatge per 0 - 2. Kornelius Ganzel en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Imanol Osinalde al minut 22, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Terkel Vestergren quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Andreas Johann Meller, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Lineker van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Kornelius Ganzel, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): En Norman Farrington de Lineker va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Angel Laklov va prendre el seu rol al minut 67.
  • 090 Minuto 76 (Tirita): Passats 76 minuts de joc, en Imanol Osinalde de Lineker va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.