Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Brankover (438024) - RCD Valenciano (1416073) » 382969504: T37/J4/VII

Liga 382969504 Información oficial sobre el partido 382969504 en Hattrick

07.07.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 4 / VII.126 (38162)

polinesia Alineación oficial del equipo 'polinesia' en el partido 3 - 3 c.f merengues Alineación oficial del equipo 'c.f merengues' en el partido
0 - 1 Shaydulla Kenjoltoyev (23')
0 - 2 Sasja Mannaerts (26')
0 - 3 Jerzy Szklanny (32')
Manuel De Geest (37') 1 - 3
Radim Chlapec (85') 2 - 3
Fernando Ordoñez (87') 3 - 3
polinesia Alineación oficial del equipo 'polinesia' en el partido 3 - 3 c.f merengues Alineación oficial del equipo 'c.f merengues' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
polinesia Alineación oficial del equipo 'polinesia' en el partido 2 - 2 c.f merengues Alineación oficial del equipo 'c.f merengues' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,9 % 37,0 % 33,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

polinesia

Goles Goles

  • 102 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Manuel De Geest de polinesia va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.
  • 103 Minuto 85 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de polinesia per la dreta va donar com a resultat un gol de Radim Chlapec al minut 85 que reduïa la distància a 2 - 3.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els jugadors del polinesia amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 87, deixant Fernando Ordoñez en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Tore Yndestad del polinesia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del polinesia sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jan Henry, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 28 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): polinesia es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ertan Kaşka no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Eloi Menéndez al camp.

c.f merengues

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): El merengues era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Shaydulla Kenjoltoyev va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sasja Mannaerts, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 139 Minuto 32 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Jerzy Szklanny! Un inimaginable dribbling sobre Tore Yndestad va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 3 per a merengues.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Boris Coelho va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 27, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Alcalde de merengues va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Shaydulla Kenjoltoyev de merengues la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): En Hendrikus de Leede ocupà el lloc d'en Jerzy Szklanny al 64 minuts, dos minuts després que el jugador de merengues quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 75 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 75 de partit, quan un jugador de merengues, en Jérémy Legris, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.