Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R. MaDriD CaStiLLa (1594205) - Kawor Club (794469) » 382969404: T37/J7/VII

Liga 382969404 Información oficial sobre el partido 382969404 en Hattrick

28.07.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 7 / VII.124 (38160)

R. MaDriD CaStiLLa Alineación oficial del equipo 'R. MaDriD CaStiLLa' en el partido 0 - 1 Yofersky UD Alineación oficial del equipo 'Yofersky UD' en el partido
0 - 1 Nikos Alogoskoufis (76')
R. MaDriD CaStiLLa Alineación oficial del equipo 'R. MaDriD CaStiLLa' en el partido 0 - 1 Yofersky UD Alineación oficial del equipo 'Yofersky UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R. MaDriD CaStiLLa Alineación oficial del equipo 'R. MaDriD CaStiLLa' en el partido 1 - 0 Yofersky UD Alineación oficial del equipo 'Yofersky UD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R. MaDriD CaStiLLa

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Óscar Urzáiz Diez del RMD ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): RMD va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Josep Rañé va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Irakli Menteshashvili.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vilém Hlinovský va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Irakli Menteshashvili va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Salvador Matute Garcia ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Yofersky UD

Goles Goles

  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): El Yofersky era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Nikos Alogoskoufis va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Yofersky, l'equip va recuperar la pilota al minut 15 i va contraatacar. En Florian Juraszek va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Yofersky va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Florian Juraszek, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): El Yofersky va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Bolat Coşkunsu la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Péter Rubold va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.