Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trambolikos (312288) - Telekom BCN returns (1596006) » 382969028: T37/J9/VII

Liga 382969028 Información oficial sobre el partido 382969028 en Hattrick

11.08.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 9 / VII.117 (38153)

Athletic Elít Alineación oficial del equipo 'Athletic Elít' en el partido 0 - 1 Sifo F.C. Alineación oficial del equipo 'Sifo F.C.' en el partido
0 - 1 Clément Faidherbe (54')
Athletic Elít Alineación oficial del equipo 'Athletic Elít' en el partido 0 - 1 Sifo F.C. Alineación oficial del equipo 'Sifo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic Elít Alineación oficial del equipo 'Athletic Elít' en el partido 0 - 1 Sifo F.C. Alineación oficial del equipo 'Sifo F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Elít

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): En Amir Işıl va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Athletic va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tuomo Väkevä va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Per S. Lewtorp va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Jordi Taulats va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Erik Svensson va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Athletic que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Athletic van sortir al contraatac amb encert al minut 86, però Imre Latyák no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Sifo F.C.

Goles Goles

  • 170 Minuto 54 (Gol de falta): Al minut 54, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Clément Faidherbe posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Sifo va ser a punt de marcar al minut 14, quan el seu jugador Söncke Balkhausen va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Sifo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jácint Köszegi va desviar el xut final de Uwe Wegschneider després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Florian Doublet va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jácint Köszegi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 de partit, Volker Weddewarden va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Florian Doublet. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones