Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kalotovski (122508) - El Parque de la Bola (1460865) » 382968949: T37/J1/VII

Liga 382968949 Información oficial sobre el partido 382968949 en Hattrick

16.06.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / VII.116 (38152)

Kalotovski Alineación oficial del equipo 'Kalotovski' en el partido 0 - 1 El Parque de la Bola Alineación oficial del equipo 'El Parque de la Bola' en el partido
0 - 1 José Pedro Barreiro (42')
Kalotovski Alineación oficial del equipo 'Kalotovski' en el partido 0 - 1 El Parque de la Bola Alineación oficial del equipo 'El Parque de la Bola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kalotovski Alineación oficial del equipo 'Kalotovski' en el partido 1 - 1 El Parque de la Bola Alineación oficial del equipo 'El Parque de la Bola' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,0 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kalotovski

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Holger Krolik va poder marcar per a Kalotovski en un servei de cantonada picat per en Avni Talpaz quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yaacov Hershcovich de Kalotovski la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Ludwik Parada, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

El Parque de la Bola

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en José Pedro Barreiro que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Parque.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Pepe Chávez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Pepe Chávez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 49 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Parque va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Goris de Roos de Parque va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pepe Chávez de Parque amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Rowland King va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Parque es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.