Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Balona (778931) - Antorchados (1339640) » 382968122: T37/J7/VII

Liga 382968122 Información oficial sobre el partido 382968122 en Hattrick

28.07.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 7 / VII.101 (38137)

A.R.C. Alineación oficial del equipo 'A.R.C.' en el partido 1 - 4 unoequisdos Alineación oficial del equipo 'unoequisdos' en el partido
0 - 1 Jędrzej Pałach (33')
Axel Dubois (37') 1 - 1
1 - 2 Francisco Nieto-Gobea (42')
1 - 3 Beppe Franco (64')
1 - 4 Pol Novelles (71')
A.R.C. Alineación oficial del equipo 'A.R.C.' en el partido 1 - 4 unoequisdos Alineación oficial del equipo 'unoequisdos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
A.R.C. Alineación oficial del equipo 'A.R.C.' en el partido 1 - 4 unoequisdos Alineación oficial del equipo 'unoequisdos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.R.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els jugadors del A.R.C. amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 37, deixant Axel Dubois en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Leeroy Preihs va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Leeroy Preihs va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Carlos Zurita va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Sebastián Cilaurren va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

unoequisdos

Goles Goles

  • 174 Minuto 33 (Gol de penalti): Quan passaven 33 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del unoequisdos. En Jędrzej Pałach va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 42, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Francisco Nieto-Gobea es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Beppe Franco de unoequisdos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 64 de partit.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Pol Novelles va ser l'anotador del 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gürol Tüpü estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Juan Diego Troya Lopez-Sor, als 18 minuts, va fallar per ben poc.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del unoequisdos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pol Novelles, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Jędrzej Pałach va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Francisco Nieto-Gobea probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.