Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtic Les Corts (1332550) - Pingüinos SAD (119997) » 382967913: T37/J10/VII

Liga 382967913 Información oficial sobre el partido 382967913 en Hattrick

18.08.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 10 / VII.97 (38133)

Celtic Les Corts Alineación oficial del equipo 'Celtic Les Corts' en el partido 2 - 1 Los Selects Alineación oficial del equipo 'Los Selects' en el partido
Frenk Dusseldorp (9') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Barrera (23')
Dirk-Jan Knopper (52') 2 - 1
Celtic Les Corts Alineación oficial del equipo 'Celtic Les Corts' en el partido 2 - 1 Los Selects Alineación oficial del equipo 'Los Selects' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Celtic Les Corts Alineación oficial del equipo 'Celtic Les Corts' en el partido 1 - 5 Los Selects Alineación oficial del equipo 'Los Selects' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Les Corts

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): El jugador Frenk Dusseldorp de CLC es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 123 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 52 gràcies a la jugada de Dirk-Jan Knopper, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Frenk Dusseldorp va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Lois Macedonio Jiménez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Frenk Dusseldorp va entorpir al marcador d'en Jesús Labraña Martinez per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vincenzo Rezzonico de CLC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los Selects

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 23 minuts, el tirador de faltes del Selects va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alejandro Barrera, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En Javier San German va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 260 Minuto 17 (Ocasión de falta): Amb 17 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Eduardo Navarro va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 51, quan en Guillermo Gualba va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Roberto Chiaverotti va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.