Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.RodiMax (314051) - VALDERREITOR (1335262) » 382966761: T37/J3/VII

Liga 382966761 Información oficial sobre el partido 382966761 en Hattrick

30.06.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 3 / VII.77 (38113)

Demoniacos Alineación oficial del equipo 'Demoniacos' en el partido 0 - 2 VALDERREITOR Alineación oficial del equipo 'VALDERREITOR' en el partido
0 - 1 Dante Adolfsson (59')
0 - 2 Dimosthenis Vromopodaridis (87')
Demoniacos Alineación oficial del equipo 'Demoniacos' en el partido 0 - 2 VALDERREITOR Alineación oficial del equipo 'VALDERREITOR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Demoniacos Alineación oficial del equipo 'Demoniacos' en el partido 2 - 0 VALDERREITOR Alineación oficial del equipo 'VALDERREITOR' en el partido
Tiene mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Demoniacos

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Antonio Ocaña va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Łukasz Wyborski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Arnold Gyucha va estar a punt d'avançar els locals al minut 58 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Jordi Tahull quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Demoniacos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Stéphane Chagneau de Demoniacos es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 89, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): Blair Burrell de Demoniacos va abandonar el terreny de joc després de 14 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jordi Tahull va entrar en el seu lloc.

VALDERREITOR

Goles Goles

  • 186 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de VALDERREITOR va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Dante Adolfsson, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.
  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Michaël Tarantino va treure un córner llarg cap al segon pal que en Dimosthenis Vromopodaridis, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de VALDERREITOR va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pankraz Menich, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Pankraz Menich va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el VALDERREITOR sortien al contraatac. La falta llançada per Michaël Tarantino va sortir força alta sense massa perill.
  • 280 Minuto 88 (Ocasión de falta): Juan Salcedo va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Michaël Tarantino que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 217 Minuto 89 (Ocasión evento especial cansancio): En Zdzisław Machoń estava molt cansat. En Michaël Tarantino ho va aprofitar per robar-li la pilota i encarar al porter, però aquest va sortir decidit als seus peus per prendre-li.