Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Plaza del Mediterraneo (490767) - azkena (796745) » 382966509: T37/J9/VII

Liga 382966509 Información oficial sobre el partido 382966509 en Hattrick

11.08.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 9 / VII.72 (38108)

Plaza del Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Plaza del Mediterraneo' en el partido 3 - 1 azkena Alineación oficial del equipo 'azkena' en el partido
0 - 1 Roger Tanyà (29')
Roberto Caruana (36') 1 - 1
Mihály Zsolnai (42') 2 - 1
Marcelino Pangua (75') 3 - 1
Plaza del Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Plaza del Mediterraneo' en el partido 3 - 1 azkena Alineación oficial del equipo 'azkena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Plaza del Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Plaza del Mediterraneo' en el partido 1 - 3 azkena Alineación oficial del equipo 'azkena' en el partido
Tiene suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,4 % 5,6 % 74,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Plaza del Mediterraneo

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Mediterraneo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Roberto Caruana va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 124 Minuto 42 (Gol de penalti): Mediterraneo va posar-se per davant 2 - 1 al minut 42, quan Mihály Zsolnai va llançar una pena màxima perfectament.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Marcelino Pangua, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Marcelino Pangua del Mediterraneo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dragan Petrovski.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Rafael Gonzalo de Mediterraneo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Grégory Delamare va prendre el seu rol al minut 80.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Dragan Petrovski, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 302 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Marcelino Pangua estava fent un bon partit.

azkena

Goles Goles

  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Stefano Camoscio sempre és una garantia. Al minut 29, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Roger Tanyà marcar el 0 - 1 per al azkena.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): azkena va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Felip Ferran es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Alfreð Bárðarson quasi aconsegueix empatar per azkena al minut 56, però Emrah Kubat va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Stefano Camoscio la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de azkena havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.