Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Matrículas (778291) - hay si voy! (1416420) » 382965560: T37/J11/VII

Liga 382965560 Información oficial sobre el partido 382965560 en Hattrick

25.08.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 11 / VII.55 (38091)

la sabinita fc Alineación oficial del equipo 'la sabinita fc' en el partido 5 - 0 hay si voy! Alineación oficial del equipo 'hay si voy!' en el partido
Guillem Ponsirenes (3') 1 - 0
Carlos Antunes (30') 2 - 0
Guillem Ponsirenes (46') 3 - 0
Quique Mingorance (69') 4 - 0
Frédéric Vimeux (73') 5 - 0
la sabinita fc Alineación oficial del equipo 'la sabinita fc' en el partido 5 - 0 hay si voy! Alineación oficial del equipo 'hay si voy!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
la sabinita fc Alineación oficial del equipo 'la sabinita fc' en el partido 3 - 1 hay si voy! Alineación oficial del equipo 'hay si voy!' en el partido
Tiene suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,5 % 3,9 % 18,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la sabinita fc

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Giuseppe Chenet va anar directament als peus de Guillem Ponsirenes que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 186 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del sabinita. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Carlos Antunes va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 133 Minuto 46 (Gol por la derecha): sabinita va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Guillem Ponsirenes va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 69 minuts, el tirador de faltes del sabinita va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Quique Mingorance, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan sabinita va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Frédéric Vimeux des de dins de l'àrea.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Giuseppe Chenet de sabinita va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Quique Mingorance va prendre el seu rol al minut 38.

hay si voy!

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Rubén Vicente Alfambra al minut 9 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Marciano Porto Marín va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Rubén Vicente Alfambra rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Pablo Tejada Porras va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Pier Giovanni Pompeo va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 252 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Diego López Soto la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de voy! havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pep Colomines, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 253 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): voy! van seguir progressant per la banda dreta. Uri Taberner va tenir la seva oportunitat al minut 48, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 60 en Javier Calvino va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Pier Giovanni Pompeo va impedir que reduïssin les diferències al marcador.