Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Green Arrows (1588857) - Valencia Firebats (779465) » 382964839: T37/J13/VII

Liga 382964839 Información oficial sobre el partido 382964839 en Hattrick

08.09.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 13 / VII.42 (38078)

Oliva 79 Alineación oficial del equipo 'Oliva 79' en el partido 3 - 1 Valencia Firebats Alineación oficial del equipo 'Valencia Firebats' en el partido
Stuart Dingwall (27') 1 - 0
Kiyotaka Terajima (60') 2 - 0
Kiyotaka Terajima (76') 3 - 0
3 - 1 Giovanbattista Avian (84')
Oliva 79 Alineación oficial del equipo 'Oliva 79' en el partido 3 - 1 Valencia Firebats Alineación oficial del equipo 'Valencia Firebats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Oliva 79 Alineación oficial del equipo 'Oliva 79' en el partido 2 - 0 Valencia Firebats Alineación oficial del equipo 'Valencia Firebats' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oliva 79

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Stuart Dingwall va donar a Oliva un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 136 Minuto 60 (Gol evento especial inexperiencia rival): Rafael Matienzo va deixar patent la seva inexperiència al minut 60, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Kiyotaka Terajima va marcar sense oposició, posant el marcador a 2 - 0 per a Oliva.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Kiyotaka Terajima va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Siegfried Beckert va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Oliva se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Zeferino Monteiro de Oliva va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Oliva van sortir al contraatac amb encert al minut 55, però Kiyotaka Terajima no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Oliva ho intentava per la dreta per mitjà de Juanón Elcareta, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Valencia Firebats

Goles Goles

  • 137 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Ettore Amendola va anar a parar al cap de Giovanbattista Avian que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Firebats el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Nicolás Desgual que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 274 Minuto 26 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 26, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Enrique Madrona, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Firebats sortien al contraatac. La falta llançada per Giovanbattista Avian va sortir força alta sense massa perill.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Giovanbattista Avian quasi redueix la diferència al marcador al minut 73, però una gran estirada d'en Jules Hoenderkamp va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Lesiones Lesiones