Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Sanluqueño CF (1588696) - soto y cubero (778235) » 382963178: T37/J3/VII

Liga 382963178 Información oficial sobre el partido 382963178 en Hattrick

30.06.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 3 / VII.13 (38049)

Hernani CF Alineación oficial del equipo 'Hernani CF' en el partido 2 - 2 soto y cubero Alineación oficial del equipo 'soto y cubero' en el partido
0 - 1 Rafa Zurita Luna (7')
0 - 2 Bayram Soyhan (36')
Benedetto Radice (50') 1 - 2
Tó Miguel Vieira (84') 2 - 2
Hernani CF Alineación oficial del equipo 'Hernani CF' en el partido 2 - 2 soto y cubero Alineación oficial del equipo 'soto y cubero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hernani CF Alineación oficial del equipo 'Hernani CF' en el partido 2 - 0 soto y cubero Alineación oficial del equipo 'soto y cubero' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hernani CF

Goles Goles

  • 100 Minuto 50 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Benedetto Radice. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 50 de joc, que suposava el 1 - 2.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Hernani equilibrava la balança al minut 84. En Tó Miguel Vieira, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Aalakalan Kumar va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Cris Moreno-Calvo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 220 Minuto 88 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 88 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Benedetto Radice va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aalakalan Kumar de Hernani va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

soto y cubero

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): En Rafa Zurita Luna va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): cubero va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 36, quan Bayram Soyhan, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Hannes Aader va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Octávio Nunes rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Mats Torsson va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Roberto Menegati quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luigi Speggiorin, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Hannes Aader va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de cubero que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Mats Torsson de cubero va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones