Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zaragoza Cierzo (120427) - los melenas c.f. (435892) » 382962291: T37/J5/VI

Liga 382962291 Información oficial sobre el partido 382962291 en Hattrick

14.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 5 / VI.1021 (15339)

Zanpakutou FC Alineación oficial del equipo 'Zanpakutou FC' en el partido 4 - 1 los melenas c.f. Alineación oficial del equipo 'los melenas c.f.' en el partido
Samuel Serrano (7') 1 - 0
Toribio Carballo (30') 2 - 0
2 - 1 Lalo Renteria (41')
Antonio Sáez Oliván (42') 3 - 1
Toribio Carballo (57') 4 - 1
Zanpakutou FC Alineación oficial del equipo 'Zanpakutou FC' en el partido 4 - 1 los melenas c.f. Alineación oficial del equipo 'los melenas c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zanpakutou FC Alineación oficial del equipo 'Zanpakutou FC' en el partido 2 - 0 los melenas c.f. Alineación oficial del equipo 'los melenas c.f.' en el partido
Tiene suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zanpakutou FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): FCZ prenia la batuta de l'encontre al minut 7, quan en Samuel Serrano va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 30 (Gol de penalti): Toribio Carballo va augmentar la diferència de FCZ a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Antonio Sáez Oliván, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 130 Minuto 57 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Toribio Carballo va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 57 el resultat passava a ser de 4 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fiz Amorín de FCZ va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Filipe Olixisto estava fent un bon partit.

los melenas c.f.

Goles Goles

  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Lalo Renteria de melenas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del melenas va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Florenţiu Pipernea no va poder controlar.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de melenas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Onur Aras, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de melenas, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Paul Ramos-Argüelles va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Hug Mainegre, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.