Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

confederacion turco-gabacha (990766) - F.C. Rapture (488162) » 382958877: T37/J6/VI

Liga 382958877 Información oficial sobre el partido 382958877 en Hattrick

21.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / VI.960 (15278)

confederacion turco-gabacha Alineación oficial del equipo 'confederacion turco-gabacha' en el partido 0 - 1 Xtreme F.C. Alineación oficial del equipo 'Xtreme F.C.' en el partido
0 - 1 Semih Gürbüz (52')
confederacion turco-gabacha Alineación oficial del equipo 'confederacion turco-gabacha' en el partido 0 - 1 Xtreme F.C. Alineación oficial del equipo 'Xtreme F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
confederacion turco-gabacha Alineación oficial del equipo 'confederacion turco-gabacha' en el partido 1 - 0 Xtreme F.C. Alineación oficial del equipo 'Xtreme F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

confederacion turco-gabacha

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): Amb 35 minuts disputats, Angelo Figus gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Egor Gulnev va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Byron Sósimo Jarrín va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 40 de joc.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Philip Datenet va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ştefan Funieru va entorpir al marcador d'en Marcin Dominiak per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcin Dominiak de confederacion amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ramón María Chinea de confederacion va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): Al minut 88 en Angelo Figus va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Xtreme F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 52 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Xtreme va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Semih Gürbüz aconseguint el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Xtreme va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Victorio Alejo Falaschi va quedar-se sol davant el porter Jorge Villarín, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): El Xtreme va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 32, però en Jersey Malengreaux va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Xtreme van sortir al contraatac amb encert al minut 37, però Jersey Malengreaux no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 71, el Xtreme estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Victorio Alejo Falaschi va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.