Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wolves Fútbol Club (1437158) - Els Clowns (779858) » 382958124: T37/J13/VI

Liga 382958124 Información oficial sobre el partido 382958124 en Hattrick

08.09.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 13 / VI.946 (15264)

Cachitos Picantes Alineación oficial del equipo 'Cachitos Picantes' en el partido 2 - 2 A.S. Pont Ebleau Alineación oficial del equipo 'A.S. Pont Ebleau' en el partido
Tobiasz Fara (32') 1 - 0
1 - 1 Frankie Mathy (37')
1 - 2 Elodio Monje (54')
Zbigniew Sobisz (81') 2 - 2
Cachitos Picantes Alineación oficial del equipo 'Cachitos Picantes' en el partido 2 - 2 A.S. Pont Ebleau Alineación oficial del equipo 'A.S. Pont Ebleau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cachitos Picantes Alineación oficial del equipo 'Cachitos Picantes' en el partido 2 - 0 A.S. Pont Ebleau Alineación oficial del equipo 'A.S. Pont Ebleau' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cachitos Picantes

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Tobiasz Fara va donar a Cachitos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Passat el minut 81 de joc, Zbigniew Sobisz facilitava les coses al Cachitos amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 36 podia haver acabat en gol, però Neftalí Lozano Molina va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Cachitos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Matti Lamponen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Müslüm Mengücek de Cachitos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julio Querol de Cachitos es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Tuomas Rintanen va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Orkatz Elizburu.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Tobiasz Fara va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

A.S. Pont Ebleau

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Ebleau va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 37, quan Frankie Mathy, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 171 Minuto 54 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 54, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Elodio Monje es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Iván Balsa va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Lukas Höfer va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ebleau va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 15, però en Adolfo Ramírez de Mora va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Ebleau van sortir al contraatac al minut 75, però Frankie Mathy va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Raúl Tarazona va marcar al minut 84 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Tarazona.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): Després de 5 minuts jugats, Iván Balsa es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Frankie Mathy.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Félix Llantero probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.