Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Irmandiños F.C (1587703) - Intrax CF (1434765) » 382957427: T37/J7/VI

Liga 382957427 Información oficial sobre el partido 382957427 en Hattrick

28.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 7 / VI.934 (15252)

Castellanos de San Jordi Alineación oficial del equipo 'Castellanos de San Jordi' en el partido 1 - 0 Aquiles Mormones Alineación oficial del equipo 'Aquiles Mormones' en el partido
Francisco Matas (38') 1 - 0
Castellanos de San Jordi Alineación oficial del equipo 'Castellanos de San Jordi' en el partido 1 - 0 Aquiles Mormones Alineación oficial del equipo 'Aquiles Mormones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Castellanos de San Jordi Alineación oficial del equipo 'Castellanos de San Jordi' en el partido 2 - 0 Aquiles Mormones Alineación oficial del equipo 'Aquiles Mormones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castellanos de San Jordi

Goles Goles

  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Helfried Weiss no va poder aturar Francisco Matas de Castellanos, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 38 el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Henryk Grobosz va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Arnoldo Acedres va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Castellanos ho intentava per la dreta per mitjà de Santi Soto Miura, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Aq Mo. La jugada d'estratègia del Castellanos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Utrera va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Francisco Matas va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Aquiles Mormones

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Aq Mo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jaime Landen, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Aq Mo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 40, però el xut de Toni Jansà des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): En Florin Anghel va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Thomas Ohlholt quasi aconsegueix empatar per Aq Mo al minut 63, però León Carballeira va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Aq Mo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Thomas Ohlholt, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 65 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Helfried Weiss de Aq Mo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): En István Dohány de Aq Mo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jaime Landen va prendre el seu rol al minut 19.
  • 090 Minuto 24 (Tirita): Era el minut 24 quan després d'una dura entrada, el jugador Anders Svensson de Aq Mo s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.