Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

celta de vigo 1007 (492857) - FCF Barcelona (486424) » 382954889: T37/J4/VI

Liga 382954889 Información oficial sobre el partido 382954889 en Hattrick

07.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 4 / VI.889 (15207)

Fieras Alineación oficial del equipo 'Fieras' en el partido 1 - 3 Malpis F.C. Alineación oficial del equipo 'Malpis F.C.' en el partido
Erke Kadem (19') 1 - 0
1 - 1 Filipe Monte (27')
1 - 2 Simon Pernelle (78')
1 - 3 Filipe Monte (82')
Fieras Alineación oficial del equipo 'Fieras' en el partido 1 - 3 Malpis F.C. Alineación oficial del equipo 'Malpis F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Fieras Alineación oficial del equipo 'Fieras' en el partido 2 - 6 Malpis F.C. Alineación oficial del equipo 'Malpis F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fieras

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 19 gràcies a la jugada de Erke Kadem, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Erke Kadem va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Fieras se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Fieras va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Manuel Cairoli ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Selman Üstal va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Selman Üstal va estar a punt d'avançar els locals al minut 50 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Selman Üstal del Fieras ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 204 Minuto 84 (Ocasión de penalti): En Radosław Gierlak va errar un llançament des del punt de penal al minut 84. Durant la resta de partit va sentir algun xiulet des de la grada.

Malpis F.C.

Goles Goles

  • 160 Minuto 27 (Gol de falta): L'entrenador de Malpis es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Filipe Monte era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Simon Pernelle va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Malpis per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 82. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Filipe Monte. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 48 (Evento clima: sol, OK técnico): En Antônio Biscoito va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 306 Minuto 53 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Albino Álvarez ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.