Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pelotas de Oro (773904) - Atletico Legendario (1459500) » 382953916: T37/J12/VI

Liga 382953916 Información oficial sobre el partido 382953916 en Hattrick

01.09.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 12 / VI.871 (15189)

Ultimate Alliance F.C Alineación oficial del equipo 'Ultimate Alliance F.C' en el partido 2 - 0 Atletico Legendario Alineación oficial del equipo 'Atletico Legendario' en el partido
Luigi Amoroso (51') 1 - 0
Pierluigi Orselli (79') 2 - 0
Ultimate Alliance F.C Alineación oficial del equipo 'Ultimate Alliance F.C' en el partido 2 - 0 Atletico Legendario Alineación oficial del equipo 'Atletico Legendario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ultimate Alliance F.C Alineación oficial del equipo 'Ultimate Alliance F.C' en el partido 3 - 0 Atletico Legendario Alineación oficial del equipo 'Atletico Legendario' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ultimate Alliance F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Luigi Amoroso va donar a Ultimate un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Ultimate va augmentar la diferència quan Pierluigi Orselli no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 3 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Roberto Álvarez va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Alfredo Marco Fata va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ultimate se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Wszemir Warcholak va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Ultimate va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Kevin Rupp en un 1 contra 1 amb el porter Rudolf Tákos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 es va veure una gran oportunitat per a Ultimate per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luigi Amoroso, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Luigi Amoroso! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pierluigi Orselli de Ultimate va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Atletico Legendario

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Legendario va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mauro Dorda, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): El Legendario va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 48, però en Mykola Maruschak va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Legendario van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Svend Karkov va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Svend Karkov va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Legendario que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pafnucy Jelonek de Legendario va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.