Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Naino Knights FC (801217) - Scipio Balompie (995548) » 382951594: T37/J5/VI

Liga 382951594 Información oficial sobre el partido 382951594 en Hattrick

14.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 5 / VI.830 (15148)

Naino Knights FC Alineación oficial del equipo 'Naino Knights FC' en el partido 1 - 0 Campillo de deleitosa C.F Alineación oficial del equipo 'Campillo de deleitosa C.F' en el partido
Józef Tomański (22') 1 - 0
Naino Knights FC Alineación oficial del equipo 'Naino Knights FC' en el partido 1 - 0 Campillo de deleitosa C.F Alineación oficial del equipo 'Campillo de deleitosa C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Naino Knights FC Alineación oficial del equipo 'Naino Knights FC' en el partido 2 - 0 Campillo de deleitosa C.F Alineación oficial del equipo 'Campillo de deleitosa C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Naino Knights FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Józef Tomański ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Knights es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Daniel Vela Tapia va rematar alt.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Józef Tomański es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Bernard Wicketts de Knights va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Vela Tapia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Passats 68 minuts de joc, en Kamil Nandzik de Knights va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Després de 85 minuts jugats, Kamil Nandzik es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Sergio Benito.

Campillo de deleitosa C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, un refús desafortunat de Alejandro Buendía González, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Benny Nielsen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerard Bazan de deleitosa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Abraham Alabert de deleitosa va abandonar el terreny de joc després de 37 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Tomás Bugia va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 1 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Thiago de Freitas que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.