Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maccabi de Le Vantar (1332189) - Cafeteros del diablo (487297) » 382951349: T37/J14/VI

Liga 382951349 Información oficial sobre el partido 382951349 en Hattrick

15.09.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 14 / VI.825 (15143)

Maccabi de Le Vantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Le Vantar' en el partido 2 - 2 UD Talabricensis Alineación oficial del equipo 'UD Talabricensis' en el partido
0 - 1 Fermín Aballay (14')
0 - 2 Rodolfo Coronel (33')
András Nagy (62') 1 - 2
Nenad Widmaier (74') 2 - 2
Maccabi de Le Vantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Le Vantar' en el partido 2 - 2 UD Talabricensis Alineación oficial del equipo 'UD Talabricensis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Maccabi de Le Vantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Le Vantar' en el partido 3 - 1 UD Talabricensis Alineación oficial del equipo 'UD Talabricensis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,3 % 1,3 % 13,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maccabi de Le Vantar

Goles Goles

  • 101 Minuto 62 (Gol por el centro): El Maccabi no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en András Nagy es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Maccabi una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Nenad Widmaier, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Bazyli Karkula de Maccabi va intentar batre la porteria rival al minut 32 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nenad Widmaier de Maccabi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bruno Cicero de Maccabi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

UD Talabricensis

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Fermín Aballay va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 33 de partit va donar a Talabricensis l'avantatge per 0 - 2. Rodolfo Coronel en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Fermín Aballay. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Fermín Aballay, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Fermín Aballay va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 63 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 63 de partit, quan un jugador de Talabricensis, en Fritz Udo Rötzer, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.