Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GUAGUA Team (778887) - Team C (778268) » 382949708: T37/J10/VI

Liga 382949708 Información oficial sobre el partido 382949708 en Hattrick

18.08.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 10 / VI.796 (15114)

Sibarita CF Alineación oficial del equipo 'Sibarita CF' en el partido 1 - 1 Real Racing Union Cultural Deportiva Sporting C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Racing Union Cultural Deportiva Sporting C.F.' en el partido
Aitor Garví (8') 1 - 0
1 - 1 Adrián Isla (84')
Sibarita CF Alineación oficial del equipo 'Sibarita CF' en el partido 1 - 1 Real Racing Union Cultural Deportiva Sporting C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Racing Union Cultural Deportiva Sporting C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sibarita CF Alineación oficial del equipo 'Sibarita CF' en el partido 2 - 0 Real Racing Union Cultural Deportiva Sporting C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Racing Union Cultural Deportiva Sporting C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sibarita CF

Goles Goles

  • 115 Minuto 8 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 8 minuts, Aitor Garví va superar per velocitat Joren Holbrouck per posar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 34 quan Cesare Caddeo de Sibarita gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rudy Eizema. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Lázaro Claver va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Nieto-Armijo.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Aitor Garví ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Real Racing Union Cultural Deportiva Sporting C.F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 84 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Adrián Isla.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 10 (Ocasión de contra de falta): El Deportiva va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Adrián Isla la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Carlos Fuentes Albar de Deportiva va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Fuentes Albar va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Deportiva va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones