Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Las Suertes (1372908) - Armando86 (1372535) » 382946791: T37/J1/VI

Evento: 032_1 (Un excel·lent clima per a jugar un partit de futbol va portar 22007 persones al La Xirigota. En Ulrik Lagerner va ser l'àrbitre assignat amb l'ajuda dels assistents i Armindo Luz.)
Evento: 020_5 (El sistema tàctic escollit per l'entrenador del Trapecistas va ser un 3-5-2.)
Evento: 021_4 (Pel Trapecistas, els següents jugadors van saltar al terreny de joc: Crotta - Angeln, Balodis Matesanz, Varela - Weidmann, Bormans, Loeber, Zhungulovski, Aplanalp - Manso, Gruber.

)
Evento: 020_1 (El Rochester va sortir al camp amb un 5-2-3 d'inici.)
Evento: 021_5 (Els titulars del Rochester van ser: Elkin - Rossland, Abondano, Åkesson, Leimer, Schwarzweg - Thibaud, Ritzinger - Buus, Vila, Orrantia.

)
Evento: 332_5 (De seguida es va veure que l'entrenador de Rochester volia cedir la iniciativa al rival per poder sorprendre'ls al contraatac.)
Evento: 220_5 (En Gerhard Aplanalp es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.)
Evento: 243_2 (Rochester van sortir al contraatac amb encert al minut 9, però Llorenç Vila no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.)
Evento: 061_2 (Els jugadors de Rochester no semblaven gaire habituats a la tàctica que havia ordenat l'entrenador, ja que en aquests moments només mostraven un nivell insuficient d'organització.)
Evento: 215_1 (David Orrantia va intentar anar-se'n per velocitat al minut 35 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.)
Evento: 221_5 (Déu meu! Quina errada d'en Rui Manso! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.)
Evento: 242_3 (Rochester van sortir al contraatac al minut 38, però Lucio Schwarzweg va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.)
Evento: 511_2 (Kasper Buus de Rochester es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.)
Evento: 224_2 (Trapecistas va gaudir d'un penal a favor al minut 42, però el jugador Gerhard Aplanalp va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Borislav Elkin.)
Evento: 121_2 (Gerhard Aplanalp va donar a Trapecistas un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.)
Evento: 045_2 (Els equips es van retirar als vestidors amb un 1 - 0 al marcador.)
Evento: 040_5 (Control per al Trapecistas, amb un 80 per cent de possessió de l'esfèrica.

)
Evento: 064_3 (L'entrenador de l'equip Rochester va recordar les tàctiques als seus jugadors durant el descans, que van augmentar el seu nivell d'organització tàctica a notable.)
Evento: 241_3 (La defensa de Rochester va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de David Orrantia va sortir per sobre el travesser.)
Evento: 119_1 (Gregorio Abondano va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 67.)
Evento: 352_5 (Gerhard Aplanalp hauria preferit continuar jugant, però el seu entrenador no tenia la mateixa opinió. Nelis de Both, de l'equip Trapecistas, va entrar al terreny de joc al minut 73.)
Evento: 352_4 (Quan en Kasper Buus va veure el seu dorsal, va mirar el marcador i va veure que era el minut 80, i va pensar: "un altre cop jo, l'entrenador em té mania". I va començar a caminar cap cot cap a la banda. Va deixar el seu lloc a en Jiří Lapáček que va entrar amb ganes de fer un bon partit.)
Evento: 352_2 (Al minut 80, l'àrbitre va donar permís perquè Rochester fes un canvi. En Jochen Devaux es va posar la samarreta per dins i va fer un glop d'aigua mentre escoltava les instruccions de l'entrenador, que va decidir canviar en David Orrantia.)
Evento: 352_1 (Al minut 80, l'entrenador de Rochester va fer sortir del camp a Llorenç Vila. Cody Watt va entrar al seu lloc.)
Evento: 362_4 (Després de xerrar amb el seu segon, l'entrenador del Rochester va canviar els seus jugadors de posició per tal de jugar amb un nou sistema tàctic.)
Evento: 362_2 (L'entrenador del Rochester va decidir introduir canvis tàctics al minut 80 perquè el que estava veient no li acabava de fer el pes.)
Evento: 061_4 (Els jugadors de Rochester semblava que juguessin al pati de l'escola, la seva organització tenia un nivell acceptable.)
Evento: 511_5 (En José María Balodis Matesanz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.)
Evento: 040_3 (Jugadors a vestidors i una dada a les estadístiques: domini per al Trapecistas, amb una possessió del 52 per cent.

)
Evento: 041_2 (El jugador més determinant de Trapecistas va ser sens dubte Ole Angeln.)
Evento: 042_3 (Tanmateix, Nelis de Both va fer baixar el nivell de l'equip.)
Evento: 041_4 (El millor rendiment a les files de Rochester el tingué clarament en Jiří Lapáček.)
Evento: 042_1 (Severin Leimer, però, va decebre els seus seguidors.)
Evento: 550_5 ()
Evento: 550_4 ()
Evento: 599_5 (Al final del temps reglamentari el marcador mostrava el 1 - 1 final.)

Liga 382946791 Información oficial sobre el partido 382946791 en Hattrick

16.06.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / VI.744 (15062)

Trapecistas Alineación oficial del equipo 'Trapecistas' en el partido 1 - 1 Rochester Alineación oficial del equipo 'Rochester' en el partido
Gerhard Aplanalp (43') 1 - 0
1 - 1 Gregorio Abondano (67')
Trapecistas Alineación oficial del equipo 'Trapecistas' en el partido 1 - 1 Rochester Alineación oficial del equipo 'Rochester' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Trapecistas Alineación oficial del equipo 'Trapecistas' en el partido 1 - 0 Rochester Alineación oficial del equipo 'Rochester' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trapecistas

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Gerhard Aplanalp va donar a Trapecistas un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): En Gerhard Aplanalp es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rui Manso! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 224 Minuto 42 (Ocasión de penalti): Trapecistas va gaudir d'un penal a favor al minut 42, però el jugador Gerhard Aplanalp va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Borislav Elkin.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José María Balodis Matesanz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Rochester

Goles Goles

  • 119 Minuto 67 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gregorio Abondano va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Rochester van sortir al contraatac amb encert al minut 9, però Llorenç Vila no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): David Orrantia va intentar anar-se'n per velocitat al minut 35 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Rochester van sortir al contraatac al minut 38, però Lucio Schwarzweg va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rochester va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de David Orrantia va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kasper Buus de Rochester es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.