Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Valerano (776330) - llxll Catalunya (798777) » 382945052: T37/J9/VI

Liga 382945052 Información oficial sobre el partido 382945052 en Hattrick

11.08.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 9 / VI.713 (15031)

Rayo Valerano Alineación oficial del equipo 'Rayo Valerano' en el partido 1 - 2 EL QUE NUNCA HACE NADA Alineación oficial del equipo 'EL QUE NUNCA HACE NADA' en el partido
0 - 1 Emiliano Bortoluzzi (48')
0 - 2 Bikentzi Legarreta (72')
Narciso Andújar (81') 1 - 2
Rayo Valerano Alineación oficial del equipo 'Rayo Valerano' en el partido 1 - 2 EL QUE NUNCA HACE NADA Alineación oficial del equipo 'EL QUE NUNCA HACE NADA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Valerano Alineación oficial del equipo 'Rayo Valerano' en el partido 0 - 1 EL QUE NUNCA HACE NADA Alineación oficial del equipo 'EL QUE NUNCA HACE NADA' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Valerano

Goles Goles

  • 100 Minuto 81 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Narciso Andújar va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Valera, l'equip va recuperar la pilota al minut 10 i va contraatacar. En David Vernon va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Valera va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Víctor Jolís va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Jolís.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Ferrandell de Valera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): En Andrés Amarelle ocupà el lloc d'en Alberto Sáenz al 70 minuts, dos minuts després que el jugador de Valera quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

EL QUE NUNCA HACE NADA

Goles Goles

  • 174 Minuto 48 (Gol de penalti): Emiliano Bortoluzzi va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 48 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Bikentzi Legarreta va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Ari Oinas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alberto Sáenz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Emiliano Bortoluzzi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Bikentzi Legarreta va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 30, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alberto Sáenz va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ari Oinas al minut 73, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Al minut 23 de partit, el jugador Pedro Lila de NUNCA es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): NUNCA va fer una substitució al minut 78. Raúl Paredes va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pasqual Montcada.