Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D.Fontetas (1584199) - Arealonga C.F. (309387) » 382941756: T37/J11/VI

Liga 382941756 Información oficial sobre el partido 382941756 en Hattrick

25.08.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 11 / VI.654 (14972)

Rebentat d'Amazona Alineación oficial del equipo 'Rebentat d'Amazona' en el partido 5 - 2 Arealonga C.F. Alineación oficial del equipo 'Arealonga C.F.' en el partido
0 - 1 Urdatx Markuerkiaga (8')
Juan Francisco Martínez Moreno (13') 1 - 1
Carl Kummermehr (20') 2 - 1
Juan Francisco Martínez Moreno (24') 3 - 1
3 - 2 Eduardo Manuel Valladolid (37')
Berend Rand (51') 4 - 2
Adam Ehrich (79') 5 - 2
Rebentat d'Amazona Alineación oficial del equipo 'Rebentat d'Amazona' en el partido 5 - 2 Arealonga C.F. Alineación oficial del equipo 'Arealonga C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Rebentat d'Amazona Alineación oficial del equipo 'Rebentat d'Amazona' en el partido 6 - 1 Arealonga C.F. Alineación oficial del equipo 'Arealonga C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rebentat d'Amazona

Goles Goles

  • 111 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 13, Juan Francisco Martínez Moreno de dAmazona empatava el partit: 1 - 1.
  • 115 Minuto 20 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Giuseppino Barboni no va poder aturar Carl Kummermehr de dAmazona, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 20 el 2 - 1.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Juan Francisco Martínez Moreno de dAmazona va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): dAmazona va augmentar la diferència quan Berend Rand no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de dAmazona pel centre va donar un gran resultat: el gol de Adam Ehrich va posar el 5 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): dAmazona va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nando Heinen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 35 podia haver acabat en gol, però Doğu Özgüner va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del dAmazona van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Berend Rand, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Pavel Víteček va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de dAmazona estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Augusto Brandão Santos Sá probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Arealonga C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): En Urdatx Markuerkiaga va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 152 Minuto 37 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Eduardo Manuel Valladolid va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 37 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 57 (Ocasión de falta): Christoph Prand va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 57.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Óscar Roldán Sánchez de ACF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Era el minut 17 quan després d'una dura entrada, el jugador Enrico Pater de ACF s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.