Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pin Traca Balompie (772375) - ALL STARS (310230) » 382939710: T37/J1/VI

Liga 382939710 Información oficial sobre el partido 382939710 en Hattrick

16.06.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / VI.618 (14936)

Fenix Team Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Fenix Team Futbol Club' en el partido 3 - 2 Gaona Alineación oficial del equipo 'Gaona' en el partido
0 - 1 Felipe Noguera (40')
Gašpar Krížik (41') 1 - 1
Patricio Bernedo (42') 2 - 1
2 - 2 Desiderio Astariz (71')
Patricio Bernedo (73') 3 - 2
Fenix Team Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Fenix Team Futbol Club' en el partido 3 - 2 Gaona Alineación oficial del equipo 'Gaona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fenix Team Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Fenix Team Futbol Club' en el partido 1 - 1 Gaona Alineación oficial del equipo 'Gaona' en el partido
Tiene suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,5 % 37,2 % 30,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fenix Team Futbol Club

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gašpar Krížik, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 els aficionats van embogir quan en Patricio Bernedo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de FTFC.
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): El FTFC era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Patricio Bernedo va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 6 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Frits van Steensel va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): FTFC van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 32, però Kristián Šmejc va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FTFC va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Patricio Bernedo va sortir per sobre el travesser.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Dragan Vulić va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En Leopoldo Jacinto Suárez ocupà el lloc d'en Frits van Steensel al 69 minuts, dos minuts després que el jugador de FTFC quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Kristián Šmejc probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Gaona

Goles Goles

  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Gaona va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Felipe Noguera va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): El jugador visitant Desiderio Astariz va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 71 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Gaona va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 35, quan Tobias Sachs va quedar-se sol davant el porter Carlos Blanco, però aquest va poder aturar el xut.