Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Murcia Sparta (1413945) - el del numero cuatro (1594016) » 382939421: T37/J13/VI

Liga 382939421 Información oficial sobre el partido 382939421 en Hattrick

08.09.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 13 / VI.612 (14930)

Real Murcia Sparta Alineación oficial del equipo 'Real Murcia Sparta' en el partido 0 - 1 el del numero cuatro Alineación oficial del equipo 'el del numero cuatro' en el partido
0 - 1 Nae Baicu (78')
Real Murcia Sparta Alineación oficial del equipo 'Real Murcia Sparta' en el partido 0 - 1 el del numero cuatro Alineación oficial del equipo 'el del numero cuatro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Murcia Sparta Alineación oficial del equipo 'Real Murcia Sparta' en el partido 2 - 0 el del numero cuatro Alineación oficial del equipo 'el del numero cuatro' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Murcia Sparta

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aitor Fullana! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 219 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Luis Garin va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Huub Pellens, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Ronny Verreck del RMSparta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Michele Magliulo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RMSparta se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ronny Verreck hauria d'haver estat gol al minut 85 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

el del numero cuatro

Goles Goles

  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): El jugador Nae Baicu de numero es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de numero va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Germán Di Bernardo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): El numero va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 57, però en Adolfo Queirós va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 66, un contraatac del numero no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Nae Baicu perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Samuli Rimpeläinen de numero va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.